Kopiera och lägg in på din profil. MEN – var beredd att du blir bli blockad

Så här ser de ut – STÖDHJLSPATRASKET i Sverige ! Dödsdömda att dö – före DÖDEN !

Jag förstår inte och jag får inga svar. PCR-testen kan inte detektera smitta. Hur vet vi då hur antalet smittade ser ut? Finns det ett annat test som faktiskt fungerar? Och om jag har fel i mina påståenden om PCR-testerna så önskar jag se den vetenskapliga rapporten som visar att Dr Mullis har fel om sitt egen Nobelpris-test.

PCR kan enligt honom inte påvisa smitta. Corman & Drostens vetenskapliga rapport från den 23 januari 2020 var inte Peer reviewed och nu när den är det, (den 27 november 2020) Om jag inte är felinformerad), så höll inte studien. Den är full av fel och jäv. Stämmer det? Och om det stämmer, hur kan vi basera en pandemi och restriktioner på ett test som enligt uppfinnaren inte fungerar – som bevisas fungerar i alla fall av en vetenskaplig studien full av faktafel och jäv (vilka i sig visar att PCR inte fungerar för att påvisa smitta.

Varför får jag inga raka svar? Jag frågade FHM, men de blockade mig från sin sida. Det är fakta-frågor som enkelt borde besvaras. Jag är inte fräck eller påstår falsk information. Jag bara frågar och ingen vill svara. Om jag har så fel, om jag är en foliehatt, om jag är konspirationsteoretiker – så borde det vara “easy peasy”, lätt som en plätt och mycket enkelt att med sakliga argument och tydlig fakta bevisa mig fel.

Just nu blockas jag, censureras och all energi läggs på att förringa mig som person. (En mycket vanlig teknik som ofta används när någon berättar en sanning som andra inte vill ska komma ut, för då raseras deras lögn.)

1 Jag vill se att viruset är isolerat.

2 Jag vill se tydligt underlag på att PCR kan hitta pågående smitta och att det är rätt primer samt rätt antal fraktioner av RNA som kollas.

3 Jag vill se underlag på att vi använder en accepterad Ct.

4 Jag vill se underlag på att Corman & Drostens vetenskapliga studie som startade denna panik är en seriös studie, Peer Reviewed med hög evidensgrad. Eller en motsvarande studie som bevisar detsamma, som inte är efterhandskontruerad.

5 Jag vill veta att vargen som de styrande är rädda för, och skrämmer upp oss alla för, verkligen finns och att den är kvar här och nu, för jag hittar den inte. Vi har, enligt all fakta jag hittar, haft en influensa med en mycket skrämmande död.!!!!

Paniken skapades av ett test som inte fungerar och genom en redan nedmonterad sjukvård som gick på knä sen långt innan och inte orkade mer belastning. På detta la vi skräck, arbete i rymddräkter och udda val av behandling.

Med all fakta jag hittar så är Kejsaren naken.

Vem, med makt, vågar ropa ut att “kejsaren är naken!”? Eller bevisa det isolerade viruset och att PCR-testerna kan påvisa aktiv smitta?#Kejsarenärnaken