Jag sitter och funderar (jag är ju ett lufttecken via Mercurius och i Tvillingtecknet) om det där med LÖGNER – och hur vi vants att hantera dem – såväl vita (ja, förlåt – de kanske heter annat idag pga vit INTE är en sann färg) – såväl som mytomaniska och cyniska lögner rakt i ansiktet…

Jag vill illustrera detta genom att skapa en händelse – som utgår från våra mera privata och möjliga relationer – och därmed kanske är lättare att både ta in och förstå – utifrån hur vi vants att hantera lögner!

Jag har försökt anpassa till dagens genusförvirrade Sverige – dvs att han och hon inte PK-mässigt bör finnas som kön – SÅ för att vara PK, så anger jag ordet “hen” och dess possessiva beteckning – eftersom tidigare “könsord” – inte har utpekad betydelse – här! Mannen nedan är i detta sammanhang = en han, men äger ju inte “hennet”… men väl sina egna känslor!

ÄR detta möjligt? En Sanning – eller påhittad LÖGN !

Tänk dig – att hela svenska folket ÄR, som MANNEN, som VET att fru/partner/sambo/livskamrat han lever tillsammans med – > är notoriskt OTROGEN, men som mannen desperat försöker övertyga sig själv om -> att det bara INTE är SANT.

När HEN så kommer hem, så konfronterar han HENNEN med VAR hen har varit och VEM hen har varit med. Mannen, han vet hur det ligger till, dvs har en upplevd SANNING, men han hoppas ändå och desperat på hans livskamrats förklaring SKA låta tillräckligt TROVÄRDIG – för att han ska kunna fortsätta att lura sig själv – att allt är bra! Han lyssnar således hellre på en ”bra” lögn – än att acceptera en ytterst obehaglig sanning!

På samma sätt – vill INTE merparten av folket, ställas inför faktum kring vår Regims konspiration och korruption – eller fråga sig varför länder, inkl Sverige gör så omänskliga saker mot oskyldiga medborgare – som att tillåta kvinnovåld, barnmisshandel/trafficking osv.

När Regimen framför sina lögner och flagranta ”ursäkter” för sina groteska handlingar (jo, de är medvetna handlingar…) – så är merparten av svenska folket redo och beredda att acceptera dem – därför de VILL TRO att lögnerna är sanna – och FÖR att media menar att lögnerna fabricerats av högerpopulistiska samhällsomstörtande krafter med påhittade härkomster! Dvs från sådana som jag – som ju skriver detta!

Alternativen är att ställas inför det faktum att landets Regim INTE är en välvillig FOLKETS tjänare – utan att Regimen är precis tvärt om!!! (Du får själv fundera på vad du ser…)

För mig är det att möta verkligheter – väl jämförbara med de krafter i USA som skapade och genomförde 9/11 – 2001, med flera både före och efter -> OCH sen ha mage att skylla det som hände på högerpopulistiska samhällsomstörtande krafter inkl religiösa fanatiker.

Det är händelser som 9/11 och motsvarande False Flags i Sverige, som är huvudanledningen till VARFÖR de officiella lögnerna – gäller som den av FOLKET accepterade sanningen.

Alternativet – det är så grymt outhärdligt OTÄNKBART – att ens fundera över…. Eller hur?

Så VAD gör merparten av svenska folket – JO, de sticker mer än huvudet djupt ner i sanden – för MÖRKRET skapar TRYGGHET i att inte behöva vilja veta… och vara människa -> så de fortsätter vara det tysta, rädda och fega STÖDHJULSFOLKET att hunsas med som trälar.

SÅ -> Det är inte förutan att Regimens säte, dvs huvudstaden – klingar från en känd träl – HOLME….

Jan Fridegård skapade trilogin TRÄGUDAR i landet Sverige.  Så här är en kort inledning: Trilogin handlar om trälen Holme och hans kamp för att befria sig, sin kvinna och sedermera andra trälar från slaveri. Första delen av “Trägudars land” börjar med att trälparet Holme och Ausi får barn, vilket ogillas av vikingagårdens hövding. Då Holme begått trältrots så beslutar sig Hövdingen för att trälarna Stor och Tan ska bära ut Ausis nyfödda dotter ut i skogen till en säker död.

För mig är händelsen är uppenbar liknelse – med det som Regimen medvetet och cyniskt gör idag – för att TYSTA friheten – och förnedra folket och ta ifrån dem KÄRLEKEN – bl.a genom att vända media mot folket – precis som hövdingen använde trälarna Stor och Tan – mot två andra trälar.

Ja, Olof Tunberg tystnade som Bamses röst… MEN det blev än värre—

PS – Eftersom detta inlägg handlar om SANNING – så har jag INTE fabulerat om mannen ovan…. DET var JAG – under många jobbiga år – När jag ljög för mig själv – i att ha blivit grundlurad av en “affärskvinna” som visade sig ha psykopatiska särdrag! Jo, jag fick det bekräftat av flera ” experter” – efteråt. Men, jag ville den gemensamma gården, företaget och mina kollegor det bästa…. Jag förnedrades inte enbart via hennes “vid sidan om affärer” – som hon menade var jätteviktiga – för och med viktiga kunder inom det företag vi hade med 8 andra… jag dränerades mentalt till att bli en skugga av mig själv.

Jag drog mig ur 2007 – men fick utstå än mera under flera år i vårt s.k. RÄTTSVÄSENDE…. Det var en skymf – mot mänskligheten och sanningen att inse att i rättsväsendet deltagande advokater och kvinnan jobbade mot samma mål – FÅ ut maximalt i pengar – för sig själva – inte någon deal som även blev fördelaktig för mig.

Hon dog 2018 – och jag var så skadad att jag valde att inte lita på kvinnor – under några år.

Du förstår nog – varför just JAG – blir så taggad – av de lögner och ageranden – som landets Regim förmedlar. DE – är för mig – kloningar av den “affärskvinna” som nämns ovan + de tror inte vi ser att Regimen är som Kejsarens Nya Kläder…

VI medvetna – vi skådar igenom dem…. för VI har den livserfarenheten… dessutom har jag själv varit kommunpolitiker – och skändats av SAP!

Affärsmässig Vd enligt ovan
Foto. Carl-Johan Rhebinder – Body Art