Fundera på detta: Människor dör i svält, barn försvinner, maten vi äter ger oss cancer plus sjukdomar som vi dör av, plus att mediciner i sig själva dödar människor, och därtill trafikolyckor, depressioner, självmord osv.

Alla dessa sätt att dö på är högre än den influensan som pågår nu...så varför har inte regeringar världen över reagerat lika starkt för något av dessa?

SCB’s siffror talar klarspråk, 2020 hade helt normal dödlighet jämfört med alla år innan.

Så tänk efter lite…varför blev denna “pandemi” så stor? I media och på myndighetsnivå. Det finns tusentals läkare som påvisar att denna influensa inte är farligare än en vanlig säsongsinfluensa.

WHO har tagit bort pandemistämpeln men DET vågar inte vår Regim och dess politiskt styrda media. Media, som proppar oss fulla med rapporter om virus, – virus som de inte vet ett skit om – utan bara skriver och kopierar vad Regimen kräver att de SKA skriva… för att göra massan kontrollerbar och RÄDD!

FÖR virus är inget levande … Det är kroppens celler som reagerar och kastar ut gifter. Virus försvinner inte av handsprit eller stoppas inte av munskydd/ Ansiktsblöja … Endast om partiklar i kroppsvätskor kommer i kontakt med dina ögon eller in i munnen. Beröring är inte farligt. Så varför har vi inte stängt ner världen varje år när årets influensa dykt upp?

Folk tror att allt kommer bli normalt igen!!! NEJ – så kommer det aldrig att bli – för varje gång vi ger upp friheter till regeringen, så och då får vi aldrig tillbaka dem. Vänta bara….

Vill DU verkligen leva i en diktatur där vår folkvalda RISK dag ska styras av bolag som tjänar på att slå ut små konkurrenter, tjänar ofantligt med pengar på vacciner – eftersom de också lobbat bort ansvar för sina produkter… Dessa bolag har friskrivit sig från alla konsekvenser…. TÄNK – om t.ex flygindustrin skulle göra samma…. FAST – för mig, så skulle det manipulerade folket i Sverige fortsätta flyga – även om plan kraschade – för REGIMEN sagt att de totalt säkra…och svenska folket = STÖDHJULSFOLKET

1990 fanns det 90% fler IVA platser än idag, -> så inte konstigt att årets influensa känns jobbigare för de stackare som får slita hårdare med alla nedskärningar som görs för att dessa bolag ska än mera kunna dränera samhällets betalmedel och fasa ut Sveriges Riksbanks valuta Kronan och våra kontanter. Om inte folk inser att denna VERKLIGA “pandemi” ÄR ett sätt för att ta bort fokus från den totala skuldmättnad som väst nått – dvs det finns flera gånger om mer skuld än det finns tillgångar. DÅ – ikläder vi oss frivilligt slavens kedjor…. Till och med gammelsossen Göran Persson sa vid ett tillfälle. Att den som satts i skuld – inte är fri!

Så är vi mer eller mindre dömda (utan ha begått något brott) in till en total övervakningsvärld, där DU inte kan göra något utan att Regimen och dess Förmyndigheter ser och hör dig. ÄR det detta du längtar efter ????

Det blev förödande och djävligt olönsamt för Världsbolagen när Trump vägrade krig! KRIG är och var en av de största “penningtvättarna” ihop med trafficking och droghandel! Dessa verksamheter, de tvättades genom krigen och fördes till skattefria s.k. paradis.

Så sluta falla för den psykologiska krigsföring som pågår och kämpa för mänskliga rättigheter istället. En bra början är KANSKE att sluta rösta … Om DU ger bort din röst till korrupta politiker (oftast lika kass oavsett var de befinner sig på vänster-höger tolkningen) som likt marionetter leds av dessa bolag, vilkas intressen handlar om total kontroll och monopol av allt av vikt, –> så och då tillåter du detta! Vi har ett system och lagar som otroligt gynnar dessa Världsbolag. De politiker m.fl. som går i deras led, de får en liten upphöjd position och med stor sannolikhet även “pengar i rätt bank” att använda – när de gjort sin plikt!

Bara för att “slavar får rösta” på vilken “förman” de vill ha, så betyder det inte att slavarna kommer bli fria någon gång … Och vi, dvs hela samhället är skuldslavar till dessa Världsbolag. Detta kan vara det största kriget hittills i mänsklighetens historia….

Otroligt viktigt nu är att känna med hjärtat, jobba med dig själv, möta rädslor, känslor, skam och skuld så du kan släppa taget om identiteterna dessa skapar och se från ett större perspektiv. Som sagt -> Detta kan vara det största kriget i mänsklighetens historiaDet handlar om din kropp, själ och ande.

Så hitta FRED nu och så kan vi skapa en värld där vi tar hand om varandra utan skuld. Det är så lätt att fastna i dessa lägre energier av rädsla … Men kom ihåg det som är du Anden, är evig och kan inte dö eller försvinna så sluta vara rädd, att vara rädd är att vara död…att våga vara sitt sanna jag i nuet är att leva.

Kan vara en svartvit bild
BRYT de opålitligas tvångskedja kring din kropp och själ