Detta – är så nära ett självmordsbrev – någon kan komma...

Det känns fruktansvärt att vara tillbaka i mina hemländer, Danmark och Sverige och att se dessa länder förstöras av korrupta politiker och hjärntvättade medborgare, som nästan alla fjärrstyrs av en satanisk, okänd hand.

Jag dör hellre än blir kvar i dessa länder, där jag blivit förnedrad, mobbad, uthängd i media, utfrusen, föraktad för att jag inte är hjärndöd liksom dom.

Allt levande ska dödas av dessa Jantedjävulens hjärntvättade hantlangare….

Fy faan. Hellre död än Janteskandinav….Jag spyr på det ! Det är som allt mitt lidande och den enorma ensamhet jag känt – det som jag inte orkat känna tidigare – NU sköljer över mig som en Tsunami…

Först blev jag uthängd i alla jävla dumma media, för att jag var för Frihet Sverige, sedan kommer Frihet Sverige och hoppar på mig inifrån den organisation som jag själv var med och grundade och var hjärnan bakom, utan att en enda en verkar ha förstått vad som var min intention och avsikt med det hela….

De flesta människor som vuxit upp de senaste 40 åren, har tyvärr inte mer än 5 sekunders attentions span, och orkar nog inte läsa en bok som https://www.ebesforlag.se/…/demosokrati-spartacus-2.0…

Gunnar Adler Karlsson sade en gång att det är lätt att ställa sig på barrikaderna och skrika, MEN det är betydligt svårare att sätta sig in i frågorna och studera lite först!

Jag har fått nog…Min idol och läromästare Martinus sa att han skrev sina böcker för framtidens människor…. Det är bara ett problem. Framtidens människor verkar inte längre kunna läsa böcker….

Dead man walking... dvs Jan-Mikael Nordfors, Briljant konsertpianist och en läkande läkare – som hade civilkurage att våga stå emot ” Sjukdomsindustrin” och ondskan i landets demodiktur.

Må din själ komma till ro…