Godmorgon i det som VAR Sverige!

Kan vara en illustration av 1 person och text

Det sägs att socialister (explicit kommunister) inte är intresserade av pengar. Det är fel, de är MYCKET intresserade av pengar. NÄR pengarna är i deras EGNA fickor…..

Det sägs även att socialister (explicit kommunister) inte är särdeles intresserade av att arbeta. Socialister vill att “någon annan” ska dra in pengarna. Det är därför socialister gillar den offentliga sektorn.

Medborgarna betalar skatt för att finansiera den offentliga sektorn, som ska ge oss:☆ Samhällsskydd (polis och militär),☆ infrastruktur (vägnät och järnväg),☆ utbildning (skolor och lärare),☆ viss liten ekonomisk trygghet vid kris (socialbidrag),☆ pension samt☆ sjuk och åldringsvård. Det kallas för samhällskontraktet.

När socialisterna gör av med pengarna på politiska, moraliska och PR grejor räcker det vi undersåtar betalar in i skatt – inte till för att ge oss det vi betalar för! Då tas våra skattepengar från det vi betalar för, för att bekosta det vi inte vill ha: -> höghastighetståg och utanförskapsområden fyllda med människor som inte talar svenska, inte arbetar och åker “hem” på semester Det är socialistisk kreativ bokföring på Statsnivå, alltså legalt bedrägeri.

Nu har det gått så långt att ladorna är tomma, pengarna räcker inte till.

Då drar socialisterna fram sitt ess ur rockärmen: de ska höja skatterna “Ska vi ha en välfärd värd namnet framöver, så behöver vi ha mer resurser, inte mindre. Och då måste vi titta på alla delar”.

Normalt funtade människor ser över alla delar, även kostnaderna. Socialister är inte normalt funtade. De är världsfrånvända parasiter!

Paradnumret i socialisternas marknadsföring är “de rika”,-> de har minsann råd att betala. Det är ju sant, men vad händer när:☆ de rika flyttar från Sverige, ☆ allt fler “utanförskapare/FramtidsKapital” flyttar till Sverige och☆ de som kan prata svenska, läsa, skriva, vill och orkar gå till jobbet varje dag pensioneras?

Sanningen är att samhällskontraktet har brutits – för länge sedan, allt medan SAP stoppar pengar i egna lador i skatteparadis!

Vad händer när tiden då alltför få ska försörja alltför många är här, ska vi jobba gratis åt staten då?

Godmorgon !!!!

FRITT FALL…. MEN, det skiter Lögnfén & Co i….