Svenskarnas frihet är mer hotad i dag än på mycket länge. Orsaken är en alltmer maktfullkomlig Socialdemokrati och deras stödpartier V + C. Bilden klarnar mer och mer ATT det är tydligt vad DET partiet (SAP) planerar: Dvs OM de inte kan manipulera sifforna – som visar att SAP förlorat valet 2022. Kan Biden i USA – så -> varför inte hans svenska…

Make my day…. in RED flavour

I SVT:s intervjuprogram 30 minuter säger Stefan Löfvén att en Moderatledd regering som stödjer sig på Sverigedemokraterna efter valet 2022 – riskerar att föra Sverige i ickedemokratisk riktning.

Woah…. Jag trodde att Kung Carl den STORE Bildt – är det enda politiska orakel – som landet har… Oinskränkt!

För sakens skull accepterar vi här och nu idén om att Sverige av i dag skulle vara en demokrati, – vilket inte är sant!  Sverige är en DEMODIKTUR – en opålitlig krypto demokrati – vilket innebär att ”värdegrunden” och det politiskt korrekta (PK) är grunden, inte medborgarnas frihet i vardagen och via val!  

Med det konstaterat, så kan vi gå vidare...

Socialdemokraterna är = Den djupa staten

Socialdemokratin är inte en politisk ideologi som handlar om realpolitisk styrande av ett Sverige som vilar på en fast grund. Snarare är det SAP:s mål att vara denna grund. Kyrkan ska bort, likaså kungahuset PLUS idén om ett svenskt unikt folk. Med tiden ska alla andra politiska partier också försvinna och kvar ska bara Socialdemokratiska Arbetarpartiet (SAP) stå i all sin prakt i värsta DDR-modell.

Socialdemokraterna har ett ”gudomligt” sanningsanspråk och har sett till att ordna med djupa försänkningar i de breda folklagren genom fackförbund och närvaro från föreningar på kvartersnivå och uppåt har de kunnat hålla sin kurs även om regeringsmakten tillhört några andra en kort tid föreningslivet.

Det viktiga för SAP är MAKTEN och den har de haft i snart hundra år. Under åren har partiet utövat inflytande vare sig de haft regeringsmakt eller inte. Genom att tillsätta sina egna på de viktigaste posterna inom statlig administration, genom vänskapen med näringslivet och Wallenberg samt genom fackförbund och närvaro från föreningar på kvartersnivå och uppåt har de kunnat hålla sin kurs även om regeringsmakten tillhört några andra en kort tid.

SAP är Den Djupa Staten i Sverige och för dem gäller MAKTEN framför allt, vilket ju är SAP:s devis och mantra – som om det var präglat på mynt.

Skakade och sargade därmed extra farliga

SAP har dock fått se sitt inflytande över Sverige och svenskarna minska … och minska … och minska. Inte ens den tidigare självklara rollen som det största partiet är lika självklar längre.

Socialdemokratin är i dag ett gammalt lejon som inte förstår sin omvärld och trängs allt mer in i ett hörn.

Vad är gemensamt för inträngda djur?

JO – de är Farliga. -> Aggressivt FARLIGA

Samma gäller Socialdemokraterna. De vanliga knepen har inte fungerat som SAP velat och krävs, dvs att kalla motståndarna för högerpopulistiska rasister och landsförrådande fascister, inte heller klassisk skyldig-genom-samröre-teknik. I världen av i dag – som den ser ut och fungerar – är utrymmet för SAP  begränsat. Därtill kan SAP inte längre – som under åren som gått – kunnat sminka den gris som faktiska ÄR resultat av socialdemokratisk politik!!!  Detta inser SAP och de förbereder sig på att kunna behålla makten med alla knep och med alla medel!

Statskupp planeras ???

Den uppskruvade retoriken från SAP:s företrädare är tydlig, så också krav på nya lagar mot politiska motståndare. SÅ > under pandemin, så har Regimen Löfvén de facto upphävt den centrala medborgerliga demonstrationsrätten. Så länge SAP vill, så kan folket INTE göra sin röst hörd på gator och torg. Det märkliga är att SAP:s röstboskap, dvs de lydiga fåren – vill ha det så – vara tysta små lamm – eftersom de litar på SAP som varande välsignande gudar!

Och så var det här med att en regering ledd av Moderaterna hotar demokratin!

Här måste vi förstå konsekvenserna av det som sägs, vilket är att en socialdemokratisk valförlust inte är ett alternativ för partiet, dess medlemmar och hela den maktapparat som partiet kontrollerar.

Väpnad kamp är aldrig långt borta för Socialdemokraterna. Jämför bara Håkan Juholts talskrivare, marxisten och SAP-medlemmen Daniel Suhonen (idag chef för tankesmedjan Katalys) som i en debatt 2015 var tydlig med hur han (egentligen hela SAP) som reformistisk socialdemokrati såg på väpnad kamp:

Jag vill ha en politik där vi varje morgon kan bidra till ett socialistiskt samhällsbygge och blir det att ta upp kalashnikoven och skjuta – då gör vi det! Men, innan dess kan vi inte vänta i våra studiecirklar, utan vi kan väl bygga lite järnvägar, bostäder och försvara de offentliganställda. SÅ låt oss göra det tillsammans. Jag är med och för revolutionen OM vi gör lite reformism först.”

Så långt är de beredda att gå inom SAP och partiet har under alla år, och utan att skämmas det minsta, stöttat marxistiska terrorgrupper världen över. Typ PLO.

Exakt hur denna statskupp de planerar OM valresultatet 2022 inte faller SAP på läppen är svårt att säga. Vapenskrammel är nog inte första alternativet. ( även om en vapenvägrande Försvarsmini nog skulle gilla det – för att få än mera ego fokus) Från USA och presidentvalet har man lärt en hel del misstänker jag och med tanke på att Socialdemokraterna odlat goda kontakter med Big-Tech finns det allierade också där – för att skapa än mera restriktioner mot ”icke-PK-typer” i landet – som nu med all censur på sociala medier.

Svensk borgerlighet

Svensk borgerlighet är – precis som USA:s konservativa – värdelösa och själva en del av vänstervridningen via ryggdunkandet i RISKdagen och inom Bilderbergs Gruppen (lokal avdelning till NWO och Globalisterna)   DET ser jag – precis som många medvetna – vad som är på gång, men M+KD är för ängsliga för att svara med tyngd och på allvar vara opposition. De kan drista sig till att säga:  ”Sorgligt”, som ju var Moderaternas partisekreterares kommentar till SVT-programmet nämnt i början. Inget mera handfast !

Inte ens SD talar ur skägget och avslöjar SAP för vad de är och vad de uppenbart planerar. Så att lita på SD – är att lita på amsagor… Övriga partier är så marginella – att de inte behöver nämnas! Troligen faller både L och Mp ur Risk Dagen efter valet 2022. V kommer att göra som vanligt – skrika sig hesa – men luras bakom ryggen av de andra – i “klubben” !

Därför – bästa läsare – åligger det dig och mig att göra det – som de sk folkvalda anser inte behövas – HÖJA VÅRA RÖSTER och ställa upp för vår FRIHET!

För JAG är inte ett dugg förvånad om det efter valet, blir Annie L på tronen – och med M och SAP som de bärande benen…. AL är så utpräglat kallhamrad – att ingen av de sk ”ledarmännen” i SAP och M – kan bemästra henne i att än mera plåga ett folk…och njuta av det! TÄNK vem som C:s föregångare, samverkade med under 2 VK…. Ränderna – är fastbrända – precis som de märken judarna fick…. och de stjärnor de tvingades bära.

Vi blir bara nummer i makabert skådespel från Homo Economicus i värsta Shakespeare tragikdrama.  


Originaltext: Magnus Söderman, men med mina tillägg och ändringar

SÅ – här svarar herr Lögnfén på ovanstående:

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.