🙈

Smålandspolisen mobiliserar och har kallat in förstärkning för att rusta sig mot den kanske allvarligaste våldsvåg som bibelbältet hittills skådat. Förklaras som t.o.m. värre än Dackefejden – och ÄR en skandalös kulturmissgärning – att ta avstånd ifrån – eftersom Avstånd = Närhet – enligt Regimen i Stock Home.

Den utlösande incidenten var ett vilsegånget vildsvin, som verkar ha befunnit sig på fel plats vid fel tidpunkt, varpå det drabbades av allvarliga stickskador. Skadorna på vildsvinets hals var omfattande . Dock tycks resten av kroppen ha klarat sig, något som lyfts fram som en positiv faktor av Vetlandas socialdemokratiska majoritet.

På en parkeringsplats har den stickskadade vildsvinsdelen placerats på en helig skrift. ( kan det ha varit en röd partibok – märkt med sett stort S?)

Detta har sänt chockvågor genom rikstäckande media. I synnerhet SVT rapporterar upprört om den värdegrundsstörande incidenten och kan avslöja att en anmälan om hets mot folkgrupp har upprättats, helt i enlighet med de nya hädelselagar som nu trumfar svensk grundlag och som klubbats igenom som ett led i ökad religionsfrihet.

Parkeringsplatsen har spärrats av och en specialistgrupp från NOA arbetar nu dag och natt för att få fast de misstänkta gärningshenen – med obegränsad budget. Detta är en händelse inom RIKETS SÄKERHET, menar Säpobossen…

“FÖR – Vad kan hända härnäst? En punkterad get som lägger sig på en Talmud? Ett får som tror att Bibeln är ett liggunderlag? Man vet aldrig var detta kan sluta” rasar Seth Anusson, facklig politisk ombudsman på Socialdemokraterna. “Vi kräver nu att kroka arm med alla partier i Vetlanda och visa att det här inte är okej! Ja, inte SD, såklart… men de andra, som ju är partier – inte paria”, säger Seth Anusson.

Den heliga skriften har förts i säkerhet och vistas nu på hemlig ort i väntan på utredning via SKL. En sakkunnig har inkallats för att slå fast vilka folkgrupper det rör sig om som drabbats av hets, då det inte är riktigt klargjort. Därför förlängs nu också de “trygghetsskapande åtgärderna” i Vetlanda med hjälp av piketpolis från Nässjö. “Småstök” (vedertagen Riksdagsterm om dagligt våld i samhället) i form av grupper som drabbar samman på gator och torg, knivöverfall samt uppgörelser (troligen mellan missnöjda pensionärer med etniskt svenska namn, som slåss om rabattkuponger på Willys) är bara käbbel, för att citera statsministern.

Expertgruppen Expo har slagit upp ett provisoriskt tält mitt på stora torget i Vetlanda och där placerat extremistexperten Daniel Poohl, som arbetar febrilt för att stävja det högerextrema våld som skakar den lilla idyllen. De grisiga konflikterna måste stoppas!

Trevlig helg på er!

🇸🇪