🙈

SmĂ„landspolisen mobiliserar och har kallat in förstĂ€rkning för att rusta sig mot den kanske allvarligaste vĂ„ldsvĂ„g som bibelbĂ€ltet hittills skĂ„dat. Förklaras som t.o.m. vĂ€rre Ă€n Dackefejden – och ÄR en skandalös kulturmissgĂ€rning – att ta avstĂ„nd ifrĂ„n – eftersom AvstĂ„nd = NĂ€rhet – enligt Regimen i Stock Home.

Den utlösande incidenten var ett vilsegÄnget vildsvin, som verkar ha befunnit sig pÄ fel plats vid fel tidpunkt, varpÄ det drabbades av allvarliga stickskador. Skadorna pÄ vildsvinets hals var omfattande . Dock tycks resten av kroppen ha klarat sig, nÄgot som lyfts fram som en positiv faktor av Vetlandas socialdemokratiska majoritet.

PĂ„ en parkeringsplats har den stickskadade vildsvinsdelen placerats pĂ„ en helig skrift. ( kan det ha varit en röd partibok – mĂ€rkt med sett stort S?)

Detta har sÀnt chockvÄgor genom rikstÀckande media. I synnerhet SVT rapporterar upprört om den vÀrdegrundsstörande incidenten och kan avslöja att en anmÀlan om hets mot folkgrupp har upprÀttats, helt i enlighet med de nya hÀdelselagar som nu trumfar svensk grundlag och som klubbats igenom som ett led i ökad religionsfrihet.

Parkeringsplatsen har spĂ€rrats av och en specialistgrupp frĂ„n NOA arbetar nu dag och natt för att fĂ„ fast de misstĂ€nkta gĂ€rningshenen – med obegrĂ€nsad budget. Detta Ă€r en hĂ€ndelse inom RIKETS SÄKERHET, menar SĂ€pobossen…

“FÖR – Vad kan hĂ€nda hĂ€rnĂ€st? En punkterad get som lĂ€gger sig pĂ„ en Talmud? Ett fĂ„r som tror att Bibeln Ă€r ett liggunderlag? Man vet aldrig var detta kan sluta” rasar Seth Anusson, facklig politisk ombudsman pĂ„ Socialdemokraterna. “Vi krĂ€ver nu att kroka arm med alla partier i Vetlanda och visa att det hĂ€r inte Ă€r okej! Ja, inte SD, sĂ„klart… men de andra, som ju Ă€r partier – inte paria”, sĂ€ger Seth Anusson.

Den heliga skriften har förts i sĂ€kerhet och vistas nu pĂ„ hemlig ort i vĂ€ntan pĂ„ utredning via SKL. En sakkunnig har inkallats för att slĂ„ fast vilka folkgrupper det rör sig om som drabbats av hets, dĂ„ det inte Ă€r riktigt klargjort. DĂ€rför förlĂ€ngs nu ocksĂ„ de “trygghetsskapande Ă„tgĂ€rderna” i Vetlanda med hjĂ€lp av piketpolis frĂ„n NĂ€ssjö. “SmĂ„stök” (vedertagen Riksdagsterm om dagligt vĂ„ld i samhĂ€llet) i form av grupper som drabbar samman pĂ„ gator och torg, knivöverfall samt uppgörelser (troligen mellan missnöjda pensionĂ€rer med etniskt svenska namn, som slĂ„ss om rabattkuponger pĂ„ Willys) Ă€r bara kĂ€bbel, för att citera statsministern.

Expertgruppen Expo har slagit upp ett provisoriskt tÀlt mitt pÄ stora torget i Vetlanda och dÀr placerat extremistexperten Daniel Poohl, som arbetar febrilt för att stÀvja det högerextrema vÄld som skakar den lilla idyllen. De grisiga konflikterna mÄste stoppas!

Trevlig helg pÄ er!

🇾đŸ‡Ș