EN BARNBRUD – GILLAS AV EN MYTOMAN !

🇸🇪
Text. Katerina Janouch

Bråda tider i Svea rike när landet ska arabiseras på bred front.

Regeringen gör undantag på undantag för att inte stöta sig med den socialdemokratiska kärnväljartruppen. Barnäktenskap till exempel är okej – så länge de sker just på arabiska. Likaså månggifte.

Vafalls, muttrar Morgan Johansson besviket. Ska inte en svensk få gifta sig med ett par fräscha små barnbrudar, om han blir sugen? Han tystas snabbt ner av sin före detta fjälla Annika Strandhäll. Vissa barnäktenskap är mer motiverade än andra, förklarar hon. Att du är KORT ger dig inte rätten att äkta en grupp icke fullvuxna minderåriga. Även om ni råkar matcha varandra storleksmässigt, vilket skulle kunna bjuda på en inkluderande helkroppsupplevelse…

Den här polygamipositiva informationen måste nå ut till det tolkbehövande nysvenska folket. Därför har nu Sveriges Radio dragit igång sändningar på arabiska, Sveriges näst största – snart STÖRSTA! – språk sedan halva Mellanöstern bosatt sig från Ystad till Haparanda. Sverigebilden behöver slipas inför Ramadan och vad passar bättre än att statsradion sänder halalextra 24/7?

Kanske borde man framöver skippa svenska som språk överlag, funderar en av arabradions initiativtagare. Svennarna behöver känna på hur det är att inte förstå ett skvatt och språket är ett utmärkt integrationsverktyg så de lär sig acceptera att landet snart ska bli moskétätast i Europa.

När islam (ordet betyder underkastelse – min anmärkning) råder är alla lyckliga, bögar övar balkongflygning och fruarna lyder sina män. Man har redan lovat den kända salafistprofilen Zuzu Moummo fast tjänst som kulturminister i en framtida socialdemokratisk regering. De andra ministerposterna är också vikta, åt Afghanistans, Irans, Iraks, Syriens, Nigerias och Sydsudans ämbetsmän som alla ska uppträda i färgrika folkdräkter i Sveriges riksdag, för att manifestera och värna mångfald.

Arabradions krismöte idag lördag handlar annars om att Macron förbjuder slöjor för barn under 18 år i Frankrike.

Tack och lov kommer samma övergrepp aldrig ske i Sverige! Har de huckle på sig vet hen inte hur gamla de är!!! Och då kanske till och med jag kan få mig en barnbrud eller två, önsketänker Morgan.

Fri media Swish 0733 28 91 22