Överbefälhavare Micael Bydén är mer än nöjd.

The truth is nothing about truth – so say the truth of nothing !

Stiligt blev det på Svenska Dagbladets första sida! En regnbågsfana värd att försvara! Viktigast är att radera ut allt skadligt testosteron som kan finnas kvar i “armén”. Skadliga, kontraproduktiva maskulina normer. Framöver blir det andra bullar. Vaniljbullar, närmare bestämt. Skönt att det nu är Pride, årets viktigaste vecka då alla människors lika värde manifesteras med hjälp av hyllningar till sexualitetens mångfald. Alla är lika mycket värda, ja alla utom landsförrädarna inom Sverigedemokratin. Nationalistiska svin!

Bydén lutar sig tillbaka och sluter ögonen. Regnbågsfärgade enhörningar materialiserar sig framför hans inre blick. Pressekreterare Therese Fagerstedt, inkvoterad livmoderkonsulent, gör ett lysande jobb när hon i medierna förklarar att försvarsmakten traditionellt förknippats med macho-kultur, något man målmedvetet arbetar för att komma ifrån! I Miljöpartistisk anda kommer man hädanefter nyttja flörtkulor som stridsmedel… ur färgglada vattenpistoler… drivna av kärlekens budskap.

Det finns inga gevär! Ur papprör skjuts gula ärter! Krigsföring måste värna såväl psykisk som fysisk miljö. Handhjärtan och klänning på “mannarna”. Retoriken är en smula förlegad men tack vare allt fler vaginabärare i försvaret är även det ordet snart borta. Penisen limmas upp mellan skinkorna, ingen bör ens tänka tanken på att stoltsera med ett manligt kön. Trosor… i rosa och gult. Delas ut på logementet. Genuskurs är obligatorisk, viktigast av allt när man “ligger” i fält. På mjuka madrasser, förstås. Specialkost! Till alla. Kvällstid talas känslor och alla människors lika värde. Fienden möts med relationsprat. Vilka trauman bär de på? Vad har de killarna varit med om? Man har gruppövningar i samband med workshops där man övar på kramar och våldsfritt bemötande. Låg-affektivt. Dialogplutoner visar vägen. Skjuter de skarpt, ska de få mjukt tillbaka. Ska bli härligt att tala ryssen tillrätta.

Häpnaden över svenskarnas taktik kommer få dem att droppa sina karbiner och släcka granatkastaren. I regnbågens glitter och svärmar av skära hjärtan kommer de fogligt dra sig tillbaka. Allt enligt soldat BOOOM!

Förlåt alla kommentatorer.. MEN, allt mjukt vilseledande bubbel från ÖB m.fl…DET är medveten desinformation för att skugga att SVERIGE är ett av världens främsta VAPENtillverkare och exportörer…dvs kanonbra enligt trähästen PH… en Trojansk paria av stora mått i förräderi mot Pride, kärlek och ett folk.