Så HÄR kan och får jag INTE skriva:

Efter att hans son förnedringsrånats och hela hans familj dödshotats av ett gäng med utländsk bakgrund skrev den “verklighetspåverkade” Jonas Svenneholt kommentarer i affekt på sociala medier. Nu har han åtalats för hets mot folkgrupp efter anmälan av en av de “kriminella” förövarnas familjemedlemmar .

Den 14 december 2021 dömdes sålrdes Jonas Svenneholt till dagsböter och villkorlig dom. Jonas Svenneholt anses av MSM – som blind inför landets verkliga syn på sitt FramTidsKapital och som medlöpare till Den Djupa Staten – SÅ för detta så SKA han straffas – för hets mot landets makthavare!

Så VAD betecknar ordet kriminell?

Så här skriver PK-media:

Funderar lite över vad ordet kriminell egentligen menas med. Vad är en kriminell människa för dig? När blir hen kriminell? De flesta tänker väl ( precis som jag själv) på personer om begått grova brott  och suttit i klammer med lagen tillräckligt mycket för att även fått tagit konsekvenserna av detta ( som tex fängelsestraff, fotboja, osv) Kan hen verkligen säga att tex en person som snattat i affärer eller tagit saker från jobbet är kriminell? Hur tänker du? När är man kriminell?

Har du tänkt på att att:

  • ÄR vår Regim kriminell – när den lyder order från Den Djupa Staten?
  • ÄR vår Regim kriminell – när den inför begränsningar för dig utifrån lögner och inte utföra den uppgift du anser via den valsedel du lagt?
  • ÄR vår Regim kriminell för att via Förmyndigheter – kväsa din frihet?
  • ÄR vår Regim kriminell , när den skapar lagar som medför övervakning av även dem som INTE anses vara ett hot mot Regimen?
  • Är “Sjukdomsindustrin” – kriminella då de sätter Mammon före medborgarnas hälsa – genom att sälja livshotade preparat?
  • Är Dr Tengil på FolkHatarFörmyndigheten kriminell – när hen inte bejakar medborgarnas hälsa – utan ser mera på pengar i egen ficka?

Du kan säkert fortsätta denna lista…. och gör så och återkom till mig med dina synpunkter…för ett land i frid och fred och KÄRLEK !