Den Djupa Statens demon

Det är panik i DC hos Den Djupa Staten, Big Tech, Fake News och den osynliga fienden. Panik som ingen kan föreställa sig. Anledningen. John Durham har alldeles nyss offentliggjort information. Durham visar alla vägar och passager som Den Djupa Statens sympatisörer tagit. Alla dessa droppar Durham låter komma ut, är enorma smärtor, var och en, för Den Djupa Statens drägg. Durham avslöjar med den informationen han släpper, all förräderi, all korruption och den kriminalitet som Den Djupa Statens alla förgreningar och sympatisörer gjort sig skyldiga till.

Donald Trump har planerat det här tillsammans med militären ända från början och vad Den Djupa Statens lakejer gjorde gentemot honom, kommer han nu att slå tillbaka 100 gånger hårdare. Donald Trump vill att de ska känna smärta. Att de ska få känna av en förrädares rättvisa. Det här är vad som händer precis nu. Naturligtvis kan Fake News försöka skriva om och försköna vad Den Djupa Statens gjort. Försöka få det till något harmfullt. Men det går inte längre. Ingen litar på Fake News längre. Propagandan fungerar inte längre. Den kan aldrig mäta sig mot sanningen. Det är så enkelt. De bevis Durham och hans team har, går inte att argumentera emot. Så vad kommer Den Djupa Statens att göra? Mycket troligt stänga ner kommunikationerna. Tänk på så många diskussioner det varit om att Elon Musks satelliter blivit förstörda av solstormar. Det är så att Elon Musk försökt att sätta igång ett alternativt Internet. Det är detta Den Djupa Staten nu försöker förstöra. Men det kommer inte att lyckas. Men vi ska veta att det finns en hel del säkerhetsanordningar på plats, för att just kunna möte och mota den djupa statens försök till förstörelse. Durham samspelar med Trump. När så kontrollen av information finns hos Trump och hans patrioter, då kommer floden av avslöjandena ut. Så Den Djupa Staten måste agera nu.

Därför hör vi om förberedelser för den False Flag I Ukraina. De kriminella, den djupa statens lakejer måste få fokus på något som inte skadar dem. Få bort alla diskussioner och skriverier om landsförräderi, brott mot mänskligheten etc, till ett ämne de kan försöka klara av. Att Ryssland anfaller Ukraina. Ukraina har blivit centret för Den Djupa Statens taskspel. Ett förödande spel för människor på båda sidor av gränsen länder emellan.

Den Djupa Staten visar sitt fruktansvärda ansikte igen. Ett ansikte där inga människor är värda någonting, bara den djupa staten kan försöka få någon form av legitimitet tillbaka. Men det här kommer istället att dra ner Den Djupa Staten till avgrunden. Så inom de följande 10 dagarna kommer troligtvis en False Flag att utspela sig vid den rysk-ukrainska gränsen. Ryssland kommer aldrig att anfalla. På sin höjd, försvara gränsen. Putin kommer aldrig att sätta in tanks, eller bomba en byggnad i centrala Kiev. Vi veta att det är Den Djupa Staten som kommer att göra det här, för de har gjort det förr och går nu efter precis samma manual och hoppas på bättre lycka denna gång.

Nu får vi veta genom Daily Mail att Olympiaden som just nu genomförs i Beijing är en gigantisk flopp. NBC erkänner att tittarna har minskat med 50%. Allmänheten vet att det är Kina som använt biologiskt vapen mot världens befolkning. Så intresset för vad som händer i Olympiaden är mycket lågt. När Donald Trump var president så avslutade han alla krig som USA deltog i. Anledningen till att det var så måste krig, berodde på den privata centrala banken. De länder som sålde olja från Mellanöstern och Nordafrika ville göra affär med guldstandard-valuta. Det var ingenting som det amerikanska banksystemet gillade. Därför startades krig och invasioner i många länder, så att de gjorde affärer med petrodollarn. Allt för att Den Djupa Statens allra högsta som exempelvis Rothschilds, Wallenbergs etc skulle ständigt tjäna på alla oljeaffärer som genomfördes. När så Donald Trump kom till makten, gjorde han slut på dessa ändlösa krig och kapade därmed petrodollaren. Det var som att hugga av armen på Den Djupa Statens banksystem.Öppna

Nobels Fredspris

Den person som fick i uppdrag att genomföra alla fredsavtal under Donald Trump var Jared Kushner. Denne Kushner har nu blivit nominerad till Nobels Fredspris för de framgångar han och tack vare sin chef Donald Trump arbetade fram. Detta skriver New York Post. Men hur många bryr sig om Nobelpriset längre, då man gav Barack Obama fredspriset efter att han suttit på presidentämbetet i 8 månader och han inte lyckats nå fred med ett enda land USA hade invaderat, utan tvärt om. Obama utökade striderna och sedemera skapade den fruktade IS armén.

Galenskapen tar nya höjder. Bidenadministrationen försöker, som jag skrivit, skapa krig i Ukraina. Utrikesdepartementet i USA varnar, säger att alla utländska medborgare ska evakuera landet. Men för amerikanerna gäller att de ska lämna landet, med för att komma in i USA, måste de kunna visa att de är vaccinerade, för att få komma ut ur Ukraina. Om vi tänker på hur Bidenadministrationen låter gränsen vara öppen och släpper in kreti och pleti, utan vaccinpass, utan att kontrollera de som väller in i landet, så är det skrämmande hur Den Djupa Staten behandlar det amerikanska folket. Men det är ju exakt så även den svenska djupa statens regering behandlar oss svenskar, samtidigt som de släpper in massor av invandrare från Menaländerna.

Vi ska komma ihåg att Hillary Clinton, John Podesta och Jake Sullivan hade möte med den av USA inkuppade Ukrainske presidenten Poroshenko under Hillary Clintons presidentkampanj 2016. Det är därför Ukraina är hett nu. Poroshenko står inför åtal om mutbrott och landsförräderi. Samtidigt som Hillary Clinton såg till att sko sig i den s k Burismaaffären. Det är fler av de namnkunniga som gjorde sig förmögenheter under den tiden Hunter och Joe Biden samt Barack Obama och John Kerry. Huvudsponsor till Clinton Foundation var Ukraina. De fick 10 miljoner dollar. Genom att nu skapa kaos, tror Den Djupa Staten med Clintons, Biden, Obama, Kerry och även Pelosi, att allt vad de gjort ska försvinna. Men det är bl a det här, bevisen på deras brott, som John Durham sitter på.

Plan-de-min har fallit sönder och samman. När befolkningen, som nu är på bettet, kräver bevis på allt som Den Djupa Staten tvingade på människorna, så kan ingen inom den förljugna världen, producera ett enda bevis på att vad de påstått om pandemin är sanning. Tvärtom allt är en gigantisk lögn.

De konvojer av Truckers som finns i Kanada, USA, Nya Zeeland, Australien och nu även kommer att bli av i Sverige. Dessa frihetskämpar försöker Fake News att baktala. De skriver och säger i tv att det bara är en liten liten grupp samhällsomstörtare som bara vill illa. Det är ju så, att tv-kanalerna runt om i världen, kommer inte att visa att revolutionen har kommit till alla världens länder. Det enda som kommer att talas om, är hur de ska sätta dit Donald Trump. I Kanada, Windsor, Ontario, har polisen omringat de protesterande och dessutom har polisen placerat ut krypskyttar. Det är fruktansvärt. Det är fredliga demonstranter med sina barn. Dessa tänker den djupa statens mördare skjuta på. För de vill åstadkomma ett inbördeskrig. Det här är exakt lika tillvägagångssätt som man använde mot de ukrainska folket, då dessa demonstrerade på Majdan torget. Den Djupa Staten placerade ut krypskyttar på taken runt om och började skjuta fredliga demonstranter. Det här är ett sätt att skapa en False Flag. Men hundratusentals människor demonstrerar för frihet runt om i världen. I Canberra, huvudstaden i Australien, I New York visade man sitt stöd för the Truckers. Då hela pandemin och vaccineländet faller samman, har Modernas chef Bancel, sålt ut alla sina aktier i bolaget och tjänat 100tals miljoner dollar. Dessutom har han försvunnit. Så agerar bara en kriminell. Om ca 8 månader kommer sanningen ut om vaccinets innehåll, det är därför råttorna försöker lämna det sjunkande skeppet.

Den 6 januari händelsen i Capitol börjar också falla samman. De personer FBI nekar till att de arbetar för FBI är Ray Apps och en kvinnlig medarbetare till honom Megan Paradise. Flera videos kommer ut och dess två visar att de samarbetar och att det är bl a de som får människorna att gå in i Capitol. Inne i själva byggnaden tar Antifa och BLM vid och skapar kaos, förstörelse och död. Allt detta skyller Nancy Pelosi och hennes odemokratiska kommitté, på att det var patrioterna som gjorde detta med uppmaning från Donald Trump. Nu visar videos att FBI ljugit under ed. Det här är ytterligare en händelse som brakar sönder och samman för den djupa statens illasinnade. Videos visar att de magnetiska dörrarna öppnades från insidan. Hela detta vansinne skapades av Nancy Pelosi och hennes gelikar. Det förräderi som Demokraterna, den djupa staten gjorde mot Donald Trump genom att spionera på Trump under presidentvalet 2016 och när sedan Donald Trump blev president, är vad John Durham och hans team har med största noggrannhet arbetat med, för att få alla bitarna att passa in i det gigantiska pussel de har tvingats lägga. För att allt ska gå rätt till, så är det inte bara att presentera bevis. Allt måste läggas ihop, så att en jury kan ta till sig fakta. Den jury som tar del av allt detta, måste kunna förstå allt från början till slut. Därpå kan de ge John Durham och hans team laglig rätt att fortsätta sitt arbete Men arbetet stannar inte där. Utan för att få allmänheten att acceptera alla delar i den kriminalitet och det förräderi som Clinton och andra genomfört, måste även här det som offentliggörs, hänga samman så att befolkningen logiskt ska kunna följa de kriminellas förehavanden. Det är därför som Durham droppar ut informationen. Det är den information som The Grand Jury har förstått och därmed godkänt. Det gör att om befolkningen får veta en liten bit av den väldiga kriminalitet som genomförts, så kan de acceptera varför dessa människor på höga positioner helt plötsligt kommer att bli arresterade, åtalade och dömda. Det är mycket att ta hänsyn till, för att inte skapa ett läge i landet som urartar i ett inbördeskrig. Den här processen med att droppa information, gör att Den Djupa Staten får känna av smärta som aldrig förr. Det är vad Donald Trump vill att de ska göra. Om inte hela detta arbete görs rätt på en gång, så kommer chansen aldrig åter att sätta dit de korrupta politikerna. Det här som händer nu, är en lektion för världens folk, att aldrig mer somna och sedan låta vansinnet komma över oss igen. Vi måste hela tiden vara på vår vakt, värna vår frihet, vår känsla för vårt land, så att vi aldrig mer ska behöva uppleva detta helvete. Patrioterna är i full kontroll.

Lasse Wikman

17:33

Du har skickat

Ny av David Icke: https://www.youtube.com/watch?v=k_XP4KXgVXE