X22 rapporten 26/2 av Lasse Wikman

Som vi förstår är paniken fullständig hos alla av Den Djupa Statens förgreningar och sympatisörer. Den Djupa Staten förväntade sig INTE att Putin skulle sända in den ryska armén i Ukraina.

Alltsedan Obama och Biden såg till att kuppa in Poroshenko som marionett-president, har Ukraina varit en enda penningtvätt för många av den djupa statens högre skikt. Det är Soros, Clintons, Obama, Kerry, Schiff, Pelosi m fl som har skott sig på landet och sett till att deras söner fått mycket välbetalda styrelseuppdrag i energibolag .

Men Den Djupa Staten har egentligen aldrig fått vad de ville ha. Krim röstade och folket sade sitt. Man ville tillhöra Ryssland. Med 97% av rösterna för Ryssland, kunde inte ens den mest inbitne rysshatare förbise fakta. Men glåporden och förbannelserna haglade över Ryssland. Inte heller fick Den Djupa Statens del av de gasledningar som var tänkt att gå från Ryssland genom Ukraina till västra Europa. När Ryssland såg vad som var på gång i Ukraina 2014 med kuppen och införandet av neonazister, då drog man gasledningarna förbi Ukraina. Samtidigt som Krim kom ut ur Ukrainas grepp 2014, så försökte Donetsk och Lugansk samma sak.

Men det misslyckandes då. Nu under senare tid, har vad vi förstått, Donald Trump, Vladimir Putin och andra världsledande diskuterat sig samman. Insett att de måste gripa in i Ukraina för att få slut på penningtvätten, samt något ännu viktigare. Förstöra alla 11 biologiska laboratorium som Den Djupa Staten byggt upp, för att skapa nya farligare varianter av virus.

När nu hela fondsystemet som gav Den Djupa Statens s elit massor av pengar, har raderats av de ryska trupperna, så är det bara att jaga alla kriminella, alla neonazister, alla Den Djupa Statens lakejer och arrestera. Hela operationen har kunnat genomföras tack vare att många ledare insett nödvändigheten av att rensa hela Ukraina.

Biden har utsett Ketanji Brown till ny domare i Högsta domstolen. Hon är släkt med Paul Ryan som tidigare var talman i Representanthuset. Han var en mycket korrupt person som, trots ganska unga år, fick se sig sparkad från The Hill. Nu vill Bidenadministrationen byta ut så måste domare som möjligt, så att den Högsta domstolen blir radikaliserad av vänstern och därigenom räknar Biden med att få stöd för sina åtgärder. Det kommer att bli svårt för Bidenadministrationen att kunna ändra på så mycket. Mellanårsvalet blir den jordskredsseger för republikanska partiet, som alla räknar med

.Den Frihetskonvoj som startade i Kalifornien, är nu i Arizona. Redan nu är det ca 2.000 bilar med i konvojen..

Åter till Ukraina. Vad vi förstår, har Putin gjort en deal med Trump och Zelensky för att bli av med Den Djupa Staten i hela Ukraina. Bli av med alla neonazister i landet. De ekonomiska sanktioner som Biden införde mot Ryssland, för någon vecka sedan, har absolut ingen verkan. Så nu kommer Barack Obama ut och säger, att hela USA måste samlas kring Biden och hans politik mot Ryssland. Vad Obama egentligen säger och menar är, att Ukraina är Den Djupa Statens territorium. Det är där vi gör våra pengar. Vi tänker inte ge upp Ukraina och det ska det amerikanska folket lida för. För vi Den Djupa Staten tänker ta ut vår frustration på befolkningen. Men det amerikanska folket kommer inte att lida, då de inser vilka hemska individer som styr USA. Vita Husets pressekreterare Jen Psaki sade att de amerikaner som befinner sig i Ukraina, kommer inte den amerikanska regeringen att hjälpa ut, utan vi kommer att se till att hjälpa så många ukrainska flyktingar som möjligt. De som får hjälp, är kriminella som inte ska hamna i den ryska arméns grepp. Den ukrainska inrikesministern har sagt att det kanske vore bra, om man delade ut vapen till innevånarna, så att de kan hjälpa till med att ta itu med de kriminella. I USA har Fake News hela tiden vurmat för att ingen ska få bära vapen, trots att andra tillägget i konstitutionen ger alla innevånare rätt att bära vapen. Men Fake News vill hjälpa Bidenadministrationen med att få till en avväpning av amerikanarna. Då blir det betydligt enklare att tvinga befolkningen till närmandet av the Great Reset, när ingen kan försvara sig. Men märkligt så säger Fake News om Ukraina, att det är en bra idé att befolkningen ska kunna försvara sig själva. Men i själva verket är det de neonazistiska grupperingarna som får vapen. För de är de som jagas nu och som måste försvara sig. Det visar sig att inrikesministern har ordnat fram 10.000 automatiska vapen som han säger, ska försvara innevånarna mot ryssarna. Alexander Soros, son till George Soros twittrar ut idag. Vi är alla ukrainare idag. Men så är pappa George Soros en av de kriminella, som tar del av penningtvätten i Ukraina.

Den ryska militären drar genom Ukraina. De har vissa mål som ska slås ut. Den Djupa Statens Fake News gör överdrivna kommentarer om vad som händer. Det är tredje världskriget som har startat. De civila skjuts. Dessutom använder sig Fake News av att köra om vissa bild och ljudsekvenser som ska uppfattas att det är mycket värre än vad det är. Hillary Clinton säger att USA måste svara med cyberattacker mot Ryssland per omgående Hon sade vidare att jag tror att vi kan attackera en del av regeringens institutioner, och oligarkerna, deras sätt att leva genom cyberattacker. Att Hillary Clinton nämner cyberattacker gång på gång, är den plan de har för den närmaste tiden. De kommer att sätta igång cyberattacker och starta upplopp, för att skapa kaos, så alla ska glömma Ukraina.

Redan nu har några banker i USA blivit mål för små cyberattacker. Det här är att bygga upp den False Flag som Den Djupa Staten tänker genomföra. Den Djupa Staten kommer att skylla på att det är Ryssland och då är det legitimt att slå tillbaka. Donald Trump och hans patrioter har redan motåtgärder klara. För de har vetat hur Den Djupa Staten tänker och hur de kommer att försöka slå tillbaka. Biden försöker stoppa vad som händer i Ukraina. Han vände sig till Kinas ledare Xi och indirekt bad Kina säga till Ryssland att dra sina trupper ut ur Ukraina Men vad gjorde Xi, jo han berättade för Moskva vad Biden hade sagt. Putin å sin sida gav Kiev ultimatum.* Erkänn att Krim tillhör Ryssland.* Anslut er inte till NATO*Ta inte emot några vapen från väst* Donetsk och Lugansk ska få tillbaka territorium som de hade före 2014. Den sista är speciellt intressant. Putin föreslår att han och Ryssland finns nära Donetsk och Lugansk. Ukrainas president Zelensky sade i en video, att han kommer att förbli i landet, trots rykten om att det skulle vara annorlunda. Fienden har pekat ut mig som mål nr 1, min familj som mål nr 2.De vill förstöra Ukraina politiskt, genom att likvidera statsöverhuvudet. De enda neonazisterna kan tänka, är en önskan att bli av med Zelesky, för det är i stort sett bara neonazister i regeringen. De har aldrig gillat Zelensky. Zelensky är lite av vad Donald Trump är i USA.. En man utanför Den Djupa Staten. Putin har också kommit med ett meddelande. Han säger till den ukrainska militären, att störta auktoriteter i Kiev. Putin säger: Ta makten i era egna händer. Det ser ut att bli lättare för oss att ingå en överenskommelse, än med detta gäng av drogmissbrukare och neo-Nazi, som placerade sig i Kiev, tog hela Ukrainas befolkning som gisslan. Det är neonazister som sitter i regeringen och på andra viktiga funktioner. Det är exakt likadant som det varit för Donald Trump i Washington DC. Kinas Xi Jingping pratade i telefon med Vladimir Putin. Xi sade att Kina ställer upp på Rysslands sida i att lösa förhållandet mellan Ryssland och Ukraina, genom förhandlingar. I en annan tweet sägs det. Tänk om Ryssland, Kina och andra världsledande samordnar sina ställningstaganden med Donald Trump, så att man kan eliminera NWO – Nazi World Order.

Det är många som har tankar på hur ett krig betalas. Putin kan ju inte gå till sitt folk och säga. Nu ska vi kriga mot Den Djupa Staten. Vad som händer på olje – och gasmarknaden, är det som betalar detta krig. Priserna för gas och olja rusar i höjden och Ryssland klarar sin “vardagsekonomi” , utan att ta något ifrån befolkningen. Kriget betalas genom ökade inkomster av gas och olja. Vad får Zelesky ut av detta? Först och främst, han vill bli av med neonazisterna. Han vet om vad Den Djupa Staten gör i Ukraina, med biovapen etc Allt detta vill han bli av med. Han vill dessutom att pengar ska återföras till Ukraina. Allt har dränerats av Den Djupa Staten. Tidigare hade Ukraina en pipeline som de tjänade pengar på. Men den är, som jag tidigare skrivit om, borttagen från Ukraina, utan går numer till väst under Svarta havet.

Nu efter samtal kan man tänka sig, att Ryssland och Ukraina har kommit fram till en winwin plan. Det är detta vi ser nu och att åter leda gas till väst genom de pipelines som fortfarande finns kvar i Ukraina, är betydligt kortare väg och billigare. Ryssland blir av med de störningar Ukraina utsatt dem för de senaste 8 åren.

Att kunna språk är viktigt. När Donald Trump var i det militära, studerade han ryska i 4 år. Hans betyg i språket är mycket väl godkänt. Så det fina är, att Trump och Putin kan prata med varandra utan översättare sittande bredvid. Det gör deras samtal än mer intressanta. Dessutom, när Kim Jong-un sade något till Donald Trump på koreanska, så innan översättaren hunnit översätta vad som sagts, svarade Donald Trump Kim Jong-un på engelska. Det betyder att Trump och förstår koreanska. Man tror att Donald Trump också talar kinesiska. Trump har varnat Putin, att han får inte invadera Ukraina, när Trump är president. Gör han det kommer Trump se till att anfalla Moskva. Trump har också varnat Xi, att om Kina försöker angripa Taiwan, så skulle Trump se till att angripa Beijing.

Nu är det ingen som pratar om pandemin. Väldigt få pratar om vaccinationer. Allt detta har fallit samman. Nu pekar alla fingrar på Anthony Fauci, Wuhan och labben i Ukraina. Vad som kommer ut av de undersökningar man gör vid de laboratorium som är och varit i Ukraina, kommer vi få veta längre fram. Innan någon annan hinner reagera eller försöka göra något, så kommer ett fredsavtal att presenteras mellan Ryssland och Ukraina . Den Djupa Staten känner en enorm smärta. Patrioterna är i kontroll.