Den Djupa Statens alla förgreningar , inkl Kung Carl den STORE B förlorar slaget. Trump vinner.

Donald Trump låter berätta att han ser fram emot, när halva tiden gått för Demokraterna. Då när det mycket troliga scenariot visar, att Republikanerna har både Representanthuset och Senaten. Då kan Trump agera och använda sig av 22 tillägget i konstitutionen. Det betyder att Trump kan sitta som president i två perioder plus 2 år. Totalt 10 år.

Det första året har varit en katastrof för Demokraterna och Den Djupa Staten. Allt som de försökt sätta i verket, har förfelat. Nu är det andra året. Det är den tid, då Den Djupa Statens lakejer blir tillintetgjorda. Avlägsnandet av penningtvätt-systemet. Avlägsnandet av den enorma korruption som finns i Ukraina.

Befolkningen i USA samlas kring Donald Trump och hans sociala plattform Websiten Truth Social är igång. Nu kan John Durham droppa information i snabbare takt. Den Djupa Statens företrädare blir svagare och svagare. Nu kommer vi att få bevittna andra länder, som visar sig samarbeta med Trump, dvs de börjar jaga Den Djupa Statens medlemmar. Det gäller att rensa bort dessa individer, för att kunna återskapa en fredligare värld. Det är Kina och deras CCP. Det är Ukraina med deras Djupa Statens drägg plus neonazisterna, fotsoldaterna. I USA, hela Träsket plus Antifa och BLM, dvs fotsoldaterna till Den Djupa Staten . Därtill kriminella som släppts ut ur fängelser.

Andra länder har exakt samma Den Djupa Statens spelare. Donald Trump och andra ledare drar nu fram Den Djupa Statens sympatisörer ut från skuggorna.

När Donald Trump var placerad i Vita Huset, så började förberedelserna att återupprätta nationen till det den ska vara. Befolkningen styr USA. Militären fick order att “ta kontroll över hela USA” . Det är de som har det egentliga greppet. De ser noga vad Biden och hans patrask gör. Militären låter folket få se Demokraternas och Den Djupa Statens verkliga “jag”.

För befolkningar måste vakna, så att all förändring kan genomföras, med allmänhetens gillande. De 4 första åren gick åt till att förändra det mesta till innevånarnas fördel. När sedan Demokraterna och Den Djupa Staten tog över och raserade allt vad Donald Trump och hans patrioter byggt upp! Först då såg den största delen av befolkningen vad de stod för. Nu är människorna rasande över Bidenadministrationen och hela det demokratiska partiet.

Med Ukraina har Trump också fått klarlagt vad media gör och skriver. Det som varit ett mantra från Trump sedan 2016, gäller mer än väl nu. Fake News är Fake News. Allt de rapporterar om, är lögner.

Vad händer då i Ukraina? Det är inget krig, som Fake News rapporterar om. Det är strategiska operationer som genomförs, för att fånga in alla Den Djupa Statens spelare och neonazisterna. De allra flesta foton som visas upp genom media, är foton från tidigare år, från andra oroshärdar. I en video så ser man en tanks köra över en bil inne i Kiev Fake News gick ut med uppgiften att det var en rysk tanks Men när man tittat närmare på videon, så ser man att det är en ukrainsk Strela-10 luftförsvarssystem. T o m ett foto på president Zelensky i hjälm är Fake. Det fotot som Fake News har använt sig av, är ifrån april förra året, då Zelensky besökte trupper. Det var inget krig då. The Ghost of Kiev, spöket från Kiev, är också fake. Man ville göra gällande, att någon åkte omkring med ett flygplan och sköt ner ryska flygplan. Det stämmer inte alls. Likadant om de 82 personer som man påstod hade blivit dödade på Snake-island. Dessa människor hade lagt sig ner och givit upp. De togs om hand, kördes med båt, kom till Sevastopol, där de fick vatten och lite föda. Sedan kördes de hem. Hela planen med att rensa landet från Den Djupa Staten och neonazisterna, är en samoperation där Zelensky ingår tillsammans med Putin. Man ska bli av med all korruption och pengatvätt.

Den 30 november 2015 kunde man läsa genom Reuters, att Ryssland förbjudit George Soros Foundation att verka i landet. Det lär gå samma väg i Ukraina När penningtvätten stängts i Ukraina, så begär Biden 6,4 miljarder dollar från Kongressen, för att som han säger, hjälpa Ukraina. Men de här pengarna går inte till för att hjälpa Ukraina, utan till att betala Den Djupa Staten sympatisörer och medhjälpare. Demokraterna och Den Djupa Staten inser att hela deras system är stängt för dem i Ukraina. Då är enda vägen att låta det amerikanska folket betala för dem. Därav begäran till Kongressen. Kongressen bör stoppa denna begäran fullständigt.

Med de biolab som man fann, är det klarlagt att Den Djupa Staten hade för avsikt att starta ett biologiskt krig. Att den ryska armén förstört 11 biolab, rapporteras inte av Fake News. CBS rapporterar att Putin ser till att sätta atombomb-besättningarna i högsta beredskap. Det var inte vad Putin sade. Utan han ville att de områden som utgjorde fara för en nukleär attack, skulle säkerställas. Därför beordrade han högre beredskap för dessa enheter För ju mer desperata Den Djupa Staten blir, desto mer av vansinne kan man förvänta sig. Då måste man också förutse att någon nukleär bomb kan komma till användning. Eftersom vi vet att Den Djupa Staten inte bryr sig om människoliv, så gör man allt, för att stoppa en upptrappning av operationerna i Ukraina.

Elon Musk har aktiverat Starlink i Ukraina. Så nu kan Ukraina kommunicera med hela världen. Brian Cates skriver :Putin försöker inte segra över Ukraina. Det är Putin och Zelensky som försöker segra över Den Djupa Staten .Den Djupa Staten vill se Zelensky död och få en ny regim installerad. Och de vill att Zelenskys blod ska finnas på Putins händer, inte deras. Då skulle de uppnå tre saker -> .Putin avlägsnad för att han är inkompetent, utskämd och ondsint. Zelensky död. En ny korrupt ledare i Ukraina installeras. Det kan vara därför Kina är tyst? Fått två miljarder från Tjernobyl, för att delta? Det kan också vara därför NATO och andra är tysta Alla av dessa har blivit tillsagda att ligga lågt. Inte riktigt vad Den Djupa Staten hade förväntat sig

Tänk om alla arbetar samman för att gillra en fälla för Den Djupa Staten?

Skulle därmed förvänta mig, att Trump reser och gör handels – överenskommelser globalt under 4 år. Konsten att göra överenskommelser. Det är flera av världens ledare som är med på att få bort Den Djupa Staten . Trump, Putin, Zelensky, Xi och andra. Putin har aldrig sagt att han vill ha bort Zelensky. Putin vill göra fredsöverenskommelse med Zelensky. Men Zelensky är inte redo för det ännu. Inte förrän Den Djupa Staten och neonazisterna är förintade. Det ser ut att bli ett fredssamtal mellan Zelensky och Putin i Vitryssland huvudstad Minsk. Samtalet ska vara helt utan några krav som ställts innan.

Vi har fått veta att Trump haft tankar på Taiwan under en längre tid. Det verkar som att Xi kommer att hjälpa till med att rensa ut CCP och Den Djupa Staten från de området. Det kan också vara så, enligt en sida på Truth Social, att Australien är med på ett hörn.

Även fast det mesta av pandemin är över, så demonstreras det över världen. I Frankrike demonstrerade man den 33 veckan i rad mot inskränkningar av friheten. Likadant i Australien och Nya Zeeland.

På CPAC mötet i Orlando i Florida sade Donald Trump, att vi kommer att se till att Nancy Pelosi får sluta som Representanthusets talman, dessutom sätta fast hela den kriminella familjen Biden. Kash Patel, advokat och tidigare regeringstjänsteman, uppmanade alla digitala soldater, på samma möte, att fortsätta skiva och publicera allt som Demokraterna och Den Djupa Staten gjort. Kriminalitet på högsta nivå, förräderi, valfusk, brott mot mänskligheten etc. Donald Trump sade också att nu måste vi stoppa Demokraterna och Den Djupa Staten innan de förstör hela landet.

Joe Biden ska hålla det årliga talet, State of the Union, som presidenten håller i Representanthuset -> Men att försöka berätta hur det står till i USA är näst intill omöjligt. Då Demokraterna och Den Djupa Staten förstört massor. Det kan bli som det spekuleras om. Att talet ställs in.

Angående det som jag skrev om i början om att Donald Trump kan vara president i upp till 10 år. Man spekulerar om att Biden måste ersättas. Dessutom om man avsätter Kamala Harris för valfusk. Då kan Donald Trump komma in efter mellanårsvalet och bli officiellt president igen plus att han kan ställa upp och vinna valet 2024.

Stormen ligger snart över oss. Pontus kommer att vara isolerad på AF1.Det finns olika scenario om vad som kommer att hända. Troligen är det valfusket som kommer att presenteras för hela befolkningen. Då kommer Biden arresteras för valfusk, Harris likaså, och Donald Trump tar över Vita Huset. Ända fram till mellanårsvalet kommer Den Djupa Statens lakejer att jagas över hela världen. Vi kommer att få se sanningar, rättvisa och massarresteringar. Min anm -> Vad kan hända i Sverige ??? Vilka minisar – kommer att avgå “självmant” . Kan det komma sig att de gör offentlig avbön? Nej, knappast troligt – eftersom de är sossar, dvs bestämmer verkligheten!

Lasse Wikman