Kopierat från flöde på sociala medier !

“Jag samlade ihop alla vacciningredienser på en lista och kontaktade Giftcentralen. Efter att ha introducerat mig bad jag att få tala med den mest kunniga och erfarna personen ( en “hen” ) , OCH

-> detta är kärnan i konversationen.

Jag: Min fråga till dig är hur dessa ingredienser kategoriseras? Som godartad eller gift? Jag redovisade några ingredienser som: formaldehyd, Tween 80, kvicksilver, aluminium, fenoxietanol, kaliumfosfat, natriumfosfat, sorbitol, m.fl

Hen : Ja det är en ganska lång lista… Men jag kan lätt säga att de är giftiga för människor... Används i gödsel… Bekämpningsmedel… För att stoppa hjärtat… För att bevara en död kropp… De är registrerade hos oss i olika kategorier, men ganska mycket är rent gift. Varför frågar du?

Jag: Om jag medvetet skulle mata eller injicera mitt barn med dessa ingredienser skulle jag självklart äventyra min dotter, eller hur? … Om jag ändå gjorde det -> , vad skulle hända med mig? Är hennes kropp ett system för upparbetning av substanser och miljögifter som ödelägger hennes kroppsfunktioner eller den plats för upparbetning av miljöfarligt avfall och toxiner som ödelägger kroppsfunktioner eller en plats som vi alla skall värna och skydda? Att fundera på…. eller hur?.

Hen: Hmmm -> Märklig fråga… Men DU kommer nog åtalas för kriminell vårdslöshet… kanske avsiktligt dödande… och givetvis övergrepp på barn… Ditt barn skulle tas ifrån dig… Vet du det av någon som gör detta till sitt barn? Detta är ju kriminellt…

Jag: Ja, industrier… Det här är ingredienserna som används i vaccin… Det finns pärmar för att se till att kroppen inte spolar dessa… För att hålla antikropps nivåerna uppe i all oändlighet…”

Hen : VAD?!

Din slutsats?′′ Hennen var bortom sig själv. Hen frågade om jag skulle skicka alla dessa uppgifter på e-post. Hen ville dela det med sina vuxna föräldrars barn. Hen var så förskräckt och mådde fruktansvärt att hen inte visste… hensas var barn vaccineras och de har hälsoproblem…”

Allt detta är S-klart en konspiration och falsk information – OM du frågar MAKTEN i landet och dess stenografer, dvs MSM samt Förmyndigheter ! För – Vaccinen i fråga är för de uppräknade ovan = GUDS livsgivande vatten i kärlek till oss människor !

Min inrådan: dela detta till din Vårdcentral – och de som jobbar där!