: SÅ SKA hen FÅ KÖTTSTOCK🍆🐷

TEXT: Katerina Janoush

Svår sextorka råder i “vänsterblivna” kvinnokretsar.

Fotograf okänd , så hör av dig….

Tider skola komma då kvinnor ligger i dikena och skriker efter k*k… men inte en tum skola givas dem” lyder en gammal, ond profetia, som 2022 tycks blivit uppnådd. FÖR Penisbärare vägrar ligga med gråtskrikande batikhäxor som limmar fast sig på motorvägarna, kastar potatismos på världskonst och använder flytningar som ekologisk skönhetsvård.

Ett kristillstånd i samhället som ETC-redaktionen tar på högsta allvar. Den vaginabärande skribenten Selma Brodrej försöker få till “stånd” ett manifest för att penisbärare från den mörka högervägen ska konvertera till den “ljusa” vänsterfilen. Brodrej själv vägrar dejta män med “läskiga” åsikter i vars sällskap parmiddagar förvandlas till en mardröm.

Brodrejs enda hopp att slippa förlita sig på gurkor, morötter och andra veganska, menscertifierade substitut för så kallad köttstock “ligger just nu i att de unga männen ska hitta tillbaka till vänsterblocket” skriver Brodej. “Verkligen den enklaste vägen för dem att få ligga.”

Kan högermän förmås bortse från pottklippta blå luggar, tjocka näsringar, krav på särbehandling, hysteriska snöflingepsyken samt attityden att minsta tillmötesgående gentemot män måste betraktas som “förtryck”. Samt överse med verklighetsfrånvänd klimatångest, militant manshat, och djup aggression mot allt som kan tolkas som ett försök att se “kvinnlig” ut? Vad gör inte en kåt man för lite f*tta?

Män” ligger väl med allt som inte är kremerat, tänker Brodrej. Hon grunnar vidare hur “party i pussyn” kan bli av. Kan man kräva en statlig konventering? Elchocker mot toxisk maskulinitet? Eller kvotering, en vänsterkvinna per högerman?

Liten detalj i sammanhanget -> ( enligt sexologen KJ) är att ingen kvinna vill ha en kuvad tantpojke i sängen! En gubbe i klänning gör ingen våtmark fuktig. Outgrundligt nog vill Brodrejs vänstersystrar främst ligga med just såna män de säger sig hata. I smyg... ( nej, inte bara i smygar, utan i garderober, nischer etc – min anm)

Brodrej får inte riktigt ihop ekvationen, men kanske löser det sig när varenda snubbe blir kvinna? En feministisk resning är exakt vad riket behöver. Varje uteblivet ligg med vänstervagina är en andlig våldtäkt! 🍌