• TEXT. Katerina Janouch
 • Magda slumrar till och ser sig själv flyga fram på kulörta rullskridskor. 80-talet… Jimmie Åkesson var väl knappt född och alla pratade svenska!


 • I 75 år av 100 har Partiet framgångsrikt styrt Sverige och nu är landet snart borta. Men ännu finns en hel del kvar att göra. Som att försöka förstå varför det inte riktigt fungerar att odla bananer i en snödriva? Hur kommer det sig att det finns människor som efter 20 år i Sverige fortfarande inte pratar svenska eller har jobb? Behövs en modell så frågorna upphör. SVT är rätt ute, stoppar kommentarer på Twitter…

  Enkel logik behöver inga förklaringar. Varför lära sig svenska när man får gratis tolk på livstid? Varför arbeta när bidragen man får är helt gratis och man slipper anstränga sig. Är ju därför analfabeter kallas för raketforskare, för att de till skillnad för Svensson med lägre IQ förstått hur Socialdemokratin fungerar, att man kan vara ointegrerbar jihadist och ändå tjäna bättre än en undersköterska… Och ju fler barn man skaffar desto mer barnbidrag får man! Är inte det ett under av matematisk spetskompetens, så säg. Låta samhället försörja sig och stämpla alla kritiker som rasister…
 • Magda ler för sig själv. Sverige, Sverige… ska bli ännu mer svenskt. Det betyder att hon tillsätter inte mindre än ELVA olika arbetsgrupper för skattebetalarnas pengar som ska ange “en ny riktning för Sverige”! En “uppdaterad samhällsanalys”.

  Sverige borde sträva efter att vara… Sverige… inte Afghanistan eller Somalia? Men… men… luktar inte det också rasism? Nyss fanns det inget som var – “svenskt”? De elva arbetsgrupperna ska kanske kunna räta ut denna delikata fråga.

  Mest nöjd är Magdalena Andersson med arbetsgruppen där Annika Strandhäll tronar, den heter “Ett hållbart och utvecklande arbetsliv för alla” och Strandhäll är klippt och skuren för uppdraget, att vara ett synligt bevis på hur man kan ta sig upp i den absoluta makteliten, utan någon som helst kompetens, det är väl ändå hela Socialdemokratins grundidé!


 • Det kommer bli bra detta.🤡

  Tack Siten Ointressanta Statusuppdateringar -> för bilden!
  Fri satirmedia. Swish 07332891228
Annika Strandhäll