• Extrainsatt regeringsmöte.
 • SD Ă€r med sĂ„klart. Kristersson ger ordet till Jimmie Åkesson, det Ă€r inte mer Ă€n rĂ€tt dĂ„ Åkesson lĂ€nge orĂ€ttvist mobbats för att han haft en pragmatisk syn pĂ„ “det svenska tillstĂ„ndet”. SD:s förslag har tyvĂ€rr inte hörsammats tidigare. Vilket har skapat en prekĂ€r situation… “Först och frĂ€mst behöver vi de dĂ€r fĂ€ngelseplatserna utomlands” börjar Åkesson. “Det mĂ„ste vara slut pĂ„ saft- och bulle för kriminella! Och sĂ„ gör vi om polisen, alla sossechefer sparkas ut och vi tar in Peter Springare för att stĂ€da upp!”

 • Alla applĂ„derar, en lĂ€ttnad sprider sig i rummet. Ja! “Vi skickar ut tusentals kriminella utlĂ€nningar med inhyrda Herkulesplan” instĂ€mmer Kristersson ivrigt. “Och folkrĂ€kningen blir av redan nĂ€sta vecka! Bedragare blir av med sina bidrag och den som Ă„ker pĂ„ semester i i landet de ljuger att de “flytt” frĂ„n, fĂ„r indraget medborgarskap och enkelbiljett pĂ„ samma Herkulesplan.”

  Ebba Busch ler stort och lyckligt, som om hon precis fĂ„tt en enorm orgasm. “Stopp för all utbyggnad av vindkraft, dĂ€remot Ă„terstartar vi Ringhals redan i början av april, det gĂ„r att göra enkelt bara man vill och det vill vi ju!” ApplĂ„derna tilltar i styrka. “KlimatmĂ„len” slopas med omedelbar verkan. Är ju Ă€ndĂ„ bara trams. “Vi avbryter allt samarbete med World Economic Forum, de har blivit maktgalna och destruktiva!”

  Alla svenskar fĂ„r en miljon kronor i kompensation för att Sverige misskötts. Inga pensionĂ€rer behöver svĂ€lta mer, de fĂ„r allt de behöver för en trygg Ă„lderdom. Justitiekansler Marie Heidenborg fĂ„r sparken precis som Vattenfalls Anna Borg, de fĂ„r kompensationsbo i varsinn etta i “utsatt omrĂ„de” för att smaka verkligheten. Ihop med Anne Ramberg. Och naturligtvis blir Kent Ekroth GD för Migrationsverket! Lagen Hets mot folkgrupp avskaffas och de som dömts för denna gummiparagraf fĂ„r rejĂ€la skadestĂ„nd.

  Miljöpartiet klassas som miljöfarligt avfall och lĂ€ggs i soporna. Inga böneutrop tillĂ„ts och Sverige Ă„tergĂ„r till att vara svenskt. Ja, faktiskt blir svensk kultur viktigast i Sverige! TjĂ€nstemannaansvar klubbas igenom – och att politikerna vill folkets bĂ€sta!💓
 • TEXT och paradigmförslag via Katerina Janouch

 • Min kommentar:
 • Snacka om OPTIK… SĂ„ klarsynt!!! MEN, var Ă€r FOLKET??? Är det inte vi som vill, kan och ska genomföra KJ:s paradigm ??? Vad sĂ€ger ni, som lĂ€ser? Inte fan, kan vi Ă€n en gĂ„ng lĂ€mna Framtid till opĂ„litliga??? Eller, Ă€r altruism vĂ„r vĂ€rdegrund???