VARFÖR – är det så????

TV4-> “avslöjar att SD vill ta bort bidrag till arbetet mot “rasism och diskriminering” !!! Oj då och det blev givetvis ett indignerat ramaskri från det vänsterliberala etablissemanget, där dom baserar hela sin människosyn på sedan länge cementerade lögner om att invandrare alltid är offer och svensken alltid en kallhamrad, främlingsfientlig förövare. Allra mest, vita, medelålders etniska MÄN!

TV4 “avslöjande” presenteras som om det vore en stor skandalOM SD får gehör för sin vidrighet!

Sanningen är den att rasismen började bli ett rejält problem i Sverige först med en okontrollerad massinvandring – där det förr (?) icke-rasistiska humana Sverige plötsligt tvingades härbärgera en mängd olika etniska konflikter, inkl kriminalitet i alla dess former

Vad Regimen inte heller var beredd på ( är den det idag????) , var att många av de utomeuropeiska invandrarna så tydligt skulle visa sin avsky mot befolkningen i landet, som så generöst tagit emot dem – nämligen svenskarna själva.

Ska pengar läggas på något så är det på en massiv återvandring/utvisning för de grupper som avskyr Sverige OCH som behandlar svenska folket som andra klassens medborgare -> Samtidigt som de kräver särbehandling och hundraprocentig respekt från landet som så generöst tagit emot dem.

MEN – det KRÄVS från Maktens politiska adel -> att “svensken” håller på masken OCH käften….

VARFÖR gör DU detta ????